• img description

    Bonus på allt du handlar – cashback!

  • img description

    Utbetalning direkt till ditt kort 2ggr/år

  • img description

    Handla smart och få dubbel bonus

Varför inte få pengar tillbaka när du ändå handlar

Varje gång du betalar med ditt Everydaycard samlar du bonus. Bonusen registreras automatiskt och sätts in på ditt Everydaycard 2ggr/år - i maj och i november*. En familj som använder Everydaycard till sina inköp kan få tillbaka tusenlappar varje år. Handlar du exempelvis mat för 1700:-/månad har du årsavgiften betald, därutöver är allt extra tillskott i kassan. (Se hur bonusen räknas nedan)

FÖRLÄNGD BONUSKAMPANJ!
2% bonus på mat till 31/1!

Vi förlänger julens bonuskampanj och ger dig 2% bonus på alla dina köp i livsmedelsbutiker ända till 31 januari! Passa på att få mer tillbaka när du ändå handlar. Bonusen registreras automatiskt vid köp med kortet

Skaffa extrakort - få mer tillbaka tillsammans

Ansök om extrakort till familjen och samla bonus tillsammans. Ett extrakort är kopplat till huvudkortet och har samma fina villkor och förmåner, men kostar endast 75 kr/år. Ansök enkelt på Everydaycard online – logga in, klicka på "ansök om extrakort" under översikten och följ instruktionerna.

Schysst bonus

Vi räknar bonusen i procent, inte i poäng. Allt för att du enkelt ska veta hur mycket du tjänar på att betala med Everydaycard. Utbetalningen sker i riktiga pengar för att du själv ska kunna välja hur du vill använda din bonus; som rabatt på månadsfakturan eller för att sätta lite guldkant på tillvaron!

Så här samlar du bonus

Köp i matbutiker:
1% bonus
Köp på bensinstationer:
1% bonus
Övriga köp:
Total köpsumma upp till 19 999 kr/bonusperiod*:
0,5% bonus
Total köpsumma på 20 000 eller mer/bonusperiod*:
1% bonus

*En bonusperiod är 6 månader, fn maj-okt samt nov-apr.
OBS! Spel, kontantuttag och överföringar är som regel ej bonusgrundande. För utbetalning behöver du göra minst 5 köp med kortet under resp. bonusperiod.

TIPS!

img description

Har du fler bonuskort - t.ex. hos ICA, Coop, H&M eller andra? Dra då butikens eget bonuskort först och betala sedan med Everydaycard. Då får du bonus på båda korten. Smart och enkelt!

Hur mycket skulle du kunna få tillbaka? Jämför med din egen ekonomi!

Belopp/år Bonus Nivå
Mat 60 000 600 1%
Bensin 18 000 180 1%
Kläder/skor 18 000 90 - 180 0,5%
Resor 24 000 240 1% (mer än 20 000kr)
Sport/fritid/nöjen 36 000 180 - 360 0,5% - 1%
Heminredning/
Hemelektronik/
Vitvaror
20 000 100-200 0,5% - 1%
TOTALT1 390 – 1 760 KR

*Förutsättning för utbetalning är att du under resp. 6-månadersperiod gjort minst 5 köp med ditt kort samt att kontot inte är avslutat. Varje period räknas separat, ev. ej utbetald bonus förs inte vidare till nästa period. Är du ny kund (dvs öppnat kortet den senaste bonusperioden) och inte hunnit göra 5 köp tar du dock med dig intjänad bonus till nästa period.

Vi bjuder på första årsavgiften

img description ANSÖK NU