Pengar tillbaka när du ändå handlar

Du kan få tillbaka 1000-lappar varje år!

/uploads/pages/images/bonusfamilj_400.jpgRiktiga pengar tillbaka. Var du än är så kan du samla bonus när du betalar med Everydaycard. Bonus som betalas ut i riktiga pengar! En familj som använder Everyday till alla inköp kan få tillbaka tusenlappar under ett år. Ett bra tillskott till hushållskassan!

Utbetalning sker direkt till ditt Everydaycard. Bonusen räknas i 6-månadersperioder och intjänad bonus sätts in på ditt Everydaycard två gånger per år* (f.n. i maj & nov) 
Vi räknar bonusen i procent, inte i poäng. Allt för att du enkelt ska veta hur mycket du tjänar på att betala med Everydaycard. 

TIPS! Har du fler bonuskort - t.ex. hos ICA, Coop, H&M eller andra? Dra då butikens eget bonuskort först och betala sedan med Everyday. Då får du bonus på båda korten. Smart och enkelt!

Pengar tillbaka när du ändå handlar


/uploads/pages/images/kort_150.pngKöp i Matbutiker
& Bensinstationer: Alltid 1% bonus

Övriga inköp*: 
0 - 19.999 kr      0,5% bonus
20.000kr - >          1% bonus

 

OBS!
Kontantuttag & överföringar är ej bonusgrundande. Fr.o.m. 20190901 är inte heller spel (t.ex. nätcasinon) bonusgrundande. 

*Köp som gjorts i matbutik eller bensinstation räknas ej med i övriga inköp. 

Hur mycket skulle du kunna få tillbaka?

/uploads/pages/images/bonusmatris5.pngTotalt 1 230 - 1 440 kr, pengar tillbaka när du ändå handlar!
Hur mycket skulle du kunna få tillbaka? 
Prova själv med Bonusräknaren! >

TIPS! Har du fler bonuskort? Dra då butikens eget bonuskort först och betala sedan med Everyday. Då får du bonus på båda korten!

*Förutsättning för utbetalning är att du under resp. 6-månadersperiod gjort minst 5 köp med ditt kort** samt att kontot inte är avslutat. Varje period räknas separat, ev. ej utbetald bonus förs inte vidare till nästa period. Är du ny kund (dvs öppnat kortet den senaste bonusperioden) och inte hunnit göra 5 köp tar du dock med dig intjänad bonus till nästa period.

_______________________________________________
**OBS: Vid utbetalning räknas bonusen på de transaktioner som registrerats i bonussystemet t.o.m. sista datum i resp. period. Detta kan innebära att köp gjorda i slutet av perioden inte hinner registreras i tid (tiden det tar för en transaktion att komma till oss varierar beroende på inköpsbutikens kassasystem) utan hamnar på nästkommande bonusperiod.